4 vakantievoordelen met de creditcard

4 vakantievoordelen met de creditcard

4 vakantievoordelen met de creditcard

De vakantieperiode staat weer voor de deur. Heb je nog geen vakantie geboekt? Dan is het verstandig om snel te boeken én wel met een creditcard. Waarom? Lees dit artikel voor alle voordelen die een creditcard biedt bij het boeken van een vakantie.

Ben je overtuigd van de voordelen? Ga naar Credit-cardaanvragen.nl voor het aanvragen van een creditcard.


1. Huurauto zonder borg

Bij het huren van een auto in het buitenland wordt er altijd borg gevraagd, tenzij je betaald met een creditcard. In dat geval is het niet meer nodig om contante borg te betalen. Hoeft er na de verhuurperiode geen aanspraak gemaakt worden op de borg? Dan vervalt de reservering hiervan automatisch.


2. Later betalen bij het boeken van je vakantie

Komt er een mooie vakantie aanbieding voorbij en wil je hier eigenlijk direct van profiteren? Dan kan je een aanbetaling doen met je creditcard. Zo boek je nu en kan je op een later moment betalen. Dus heb je momenteel niet genoeg saldo op je bankrekening? Maar wil je toch profiteren van een scherpe aanbieding? Gebruik een creditcard voor het boeken van je vakantie.


3. Wereldwijd betaalgemak

Het maakt met een creditcard op zak niet uit waar je naartoe gaat op vakantie. Met een creditcard kan je namelijk wereldwijd betalen, waardoor je altijd een geldig betaalmiddel op zak hebt!


4. Vakantie aankopen verzekerd

Heb je bepaalde spullen met je creditcard gekocht tijdens je vakantie? Dan zijn deze spullen automatisch verzekerd. Koop je bijvoorbeeld een nieuwe camera op vakantie en laat je deze tijdens je reis vallen? Dan kan je aanspraak maken op de verzekering van je creditcardmaatschappij.

Deel dit artikel:

Over Reisverzekeringenvergelijken.net

Reisverzekeringenvergelijken.net biedt ondersteuning bij het vergelijken en uitkiezen van een reisverzekering. Wij bieden een onafhankelijke vergelijking en de mogelijkheid direct online te overstappen.