Goedkoopste reisverzekeringen

Resultaat van uw vergelijking...

Onderstaand een overzicht van de goedkoopste reisverzekeringen op basis van uw huidige situatie.
TIP: U bekijkt momenteel doorlopende reisverzekeringen. Voor een korte vakantie is een kortlopende reisverzekering wellicht goedkoper.
Bekijk daarom ook eens de kortlopende reisverzekeringen.
OHRA logo

Beste dekking

De reisverzekering van OHRA biedt de grootste keuze in dekkingen.

Independer logo

Populair

De reisverzekering van Centraal Beheer wordt door onze bezoekers het meest gekozen.

100% onafhankelijk

Wij zijn 100% onafhankelijk. Daarom maken wij geregeld gebruik van verschillende vergelijkingsmodules. De vuistregel hierbij is dat er altijd gebruik wordt gemaakt van de module die voor de consument het voordeligste is.

Compleet overzicht

Wij bieden een compleet overzicht. Wij maken bij het vergelijken van prijzen geen onderscheid tussen verzekeraars die een vergoeding bieden en zij die dit niet doen. De verzekeraar met de beste prijs komt altijd bovenaan te staan.

14 dagen bedenktijd

Het voordeel van online overstappen van reisverzekering is dat je standaard 14 dagen bedenktijd hebt. Mocht je binnen 14 dagen toch willen afzien van de reisverzekering? Dan kan de aanvraag geheel kosteloos geannuleerd worden.

Onderstaande resultaten worden standaard gesorteerd op prijs. Daardoor staat de goedkoopste reisverzekering altijd bovenaan. Met het menu aan de linkerkant van het overzicht kun je de vergelijking nog verder invullen voor een overzicht waar alleen de reisverzekeringen worden getoond die aan alle wensen voldoen.