Overzicht van verzekeraars met een reisverzekering

Bovenstaand een overzicht van de verschillende verzekeraars die een reisverzekering aanbieden. Door gebruik te maken van de filter mogelijkheden bovenaan het overzicht, vindt je gemakkelijk een verzekeraar die het product aanbiedt waarnaar je op zoek bent. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een kortlopende reisverzekering? Selecteer dan alleen de verzekeraars die een kortlopende reisverzekering aanbieden. Je zult zien dat er dan opeens een stuk minder mogelijkheden zijn.

Reisverzekeringen vergelijken
In plaats van de reisverzekeringen bij alle afzonderlijke verzekeraars te bekijken, is het ook mogelijk een complete vergelijking te maken op basis van de eigen vereisten en extra wensen. Door deze vergelijking op maat wordt direct duidelijk welke verzekeraar welke premie rekent. Let er wel op dat een vergelijking op maat alleen mogelijk is voor het vergelijken van een doorlopende reisverzekering, al dan niet met aanvullende annuleringsverzekering. Ben je op zoek naar een kortlopende reisverzekering? Dan kun je op zowel deze pagina als de vergelijkingspagina's direct zien welke verzekeraar dit product biedt.

Bedenk eerst waarnaar je op zoek bent
Voordat je de verschillende reisverzekeringen en verzekeraars gaat vergelijken, is het belangrijk duidelijk te hebben voor jezelf waarnaar je op zoek bent. Kort gezegd dien je het volgende voor jezelf duidelijk te hebben gemaakt:
• Welke reisverzekering heb ik nodig? Een doorlopende reisverzekering of een kortlopende reisverzekering?
• Heb ik daarbij een annuleringsverzekering nodig?
• Heb ik eventueel extra dekking nodig?

Indien deze vragen beantwoord zijn is het mogelijk een vergelijking op maat te maken waarbij je direct kunt zien welke verzekeraar welke premie rekent.