ABN Amro reisverzekering

Over de ABN Amro reisverzekering

De ABN bank biedt naast verschillende bankproducten ook verzekeringen voor consumenten, waaronder ook een reisverzekering. De reisverzekering van ABN wordt door klanten goed beoordeeld, al is deze vaak toch één van de duurdere. De standaard dekking van de ABN reisverzekering is al erg uitgebreid. ABN is één van de verzekeraars die naast een doorlopende reisverzekering ook de mogelijkheid biedt een kortlopende reisverzekering af te sluiten. Dit is het type reisverzekering dat je normaal gesproken afsluit via een boekingsmaatschappij. Alleen ben je bij ABN een stuk goedkoper uit.

ABN doorlopende reisverzekering
Wanneer je op jaarbasis meerdere malen naar het buitenland gaat of dit doet voor een langere periode, is een doorlopende reisverzekering al snel voordeliger dan een kortlopende reisverzekering. In principe geldt de regel dat wanneer je op jaarbasis meer dan 3 weken in het buitenland bent, het afsluiten van een doorlopende reisverzekering goedkoper is.

Een doorlopende reisverzekering sluit je af voor minimaal één jaar. Daarna kan de verzekering dagelijks worden opgezegd met een opzegtermijn van een maand. Gezinsleden verzeker je gratis mee op een doorlopende reisverzekering. Je kiest bij deze reisverzekering ook zelf waarvoor je verzekerd wilt zijn. Daarbij kun je kiezen uit onder andere bagage, extreme sporten, contant geld en nog veel meer.

ABN kortlopende reisverzekering
Niet veel verzekeraars bieden een kortlopende reisverzekering, de ABN biedt deze wel. De kortlopende reisverzekering van ABN is al beschikbaar vanaf € 1,05 per dag. Het voordeel van een kortlopende reisverzekering is dat je deze niet hoeft op te zeggen. De verzekering gaat in op de dag dat je vertrekt en eindigt automatisch op de dag dat je terugkomt. De prijzen voor kortlopende reisverzekeringen zijn relatief wel erg hoog. Deze verzekering is daarom alleen voordelig indien je niet meer dan 3 weken per jaar in het buitenland verblijft.

ABN reisverzekering vergelijken
Ook de reisverzekeringen van ABN kun je bij ons vergelijken. Klik daarvoor hieronder op de knop 'Vergelijk alle reisverzekeringen'. Omdat onze vergelijker 100% onafhankelijk is, ben je altijd verzekerd van de beste prijs. De goedkoopste reisverzekering staat bij ons altijd bovenaan, ongeacht wie het is.


Vergelijk de ABN Amro reisverzekering

Naar ABN Amro
Vergelijk alle reisverzekeringen