Aegon reisverzekering

Over de Aegon reisverzekering

Bij de doorlopende reisverzekering van Aegon heb je de keuze tussen een Basis dekking en een Allrisk dekking. Kies je voor de Basis dekking, dan ben je verzekerd tegen verlies of beschadiging van je bagage, hulpverlening bij noodsituaties en autohulpverlening bij pech onderweg. De Allrisk dekking dekt daarnaast ook nog verlies of diefstal van geld en waardepapieren, medische kosten tijdens je vakantie en de kosten bij annulering van je reis. Bovendien heeft de Allrisk variant standaard werelddekking.

Basis dekking, Allrisk dekking en aanvullingen
De Allrisk dekking is dus al zeer uitgebreid, maar je kunt daarbovenop nog een paar aanvullingen nemen. Zo kun je de geldigheidsduur van je doorlopende reisverzekering tijdelijk verlengen met minimaal 30 en maximaal 185 dagen. Ook de annuleringsdekking kun je tijdelijk verhogen. Daarnaast kun je ook zakenreizen verzekeren met een extra aanvulling. Deze opties zijn echter alleen mogelijk in combinatie met een Allrisk dekking, niet met de Basis dekking. Het is wel mogelijk om beide dekkingen nog uit te breiden met een vakantie-ongevallenverzekering.

Voorwaarden en opties
De doorlopende reisverzekering van Aegon kun je voor je hele gezin afsluiten. Kinderen onder de vijf jaar en ook studerende kinderen, zijn gratis meeverzekerd, ook als ze op kamers wonen. Hierbij geld geen maximum leeftijd. Wintersport en onderwatersport zijn standaard meeverzekerd. Dat geldt niet voor extreme sporten, zoals bergbeklimmen of parachutespringen.

Over Aegon
Verzekeringsmaatschappij Aegon bestaat sinds 1983 en biedt diverse financiƫle producten aan en daarnaast ook persoonlijk advies. Je kunt alle verzekeringen eenvoudig online afsluiten. Voor het grootste deel worden producten en diensten aangeboden via tussenpersonen. Aegon heeft onder meer verzekeringen voor aansprakelijkheid en rechtsbijstand, inboedel en opstal, maar ook producten op het gebied van sparen en beleggen, hypotheken en pensioen. En natuurlijk reisverzekeringen.


Vergelijk de Aegon reisverzekering

Naar Aegon
Vergelijk alle reisverzekeringen