Allianz reisverzekering

Over de Allianz reisverzekering

Bij Allianz heb je een zeer ruime keuze aan diverse soorten reisverzekeringen. Het internationale concern is dan ook al ruim vijftig jaar de grootste reisverzekeraar ter wereld. Als klant kun je dan ook gebruik maken van eigen alarmcentrales over de hele wereld, zodat je altijd snel geholpen kunt worden door lokale professionals met wie je verzekeraar samenwerkt. Men maakt gebruik van een wereldwijd netwerk van maar liefst 400.000 hulpverleners. Je kunt kiezen uit een doorlopende of kortlopende reisverzekering, een annuleringsverzekering, verschillende soorten zakenreis verzekeringen, een globetrotter verzekering en speciale verzekeringen voor adventure & survival of voor au pairs.

Doorlopende reisverzekering
Een doorlopende reisverzekering van Allianz kun je zelf op maat samenstellen. Je hebt de keuze uit een Budget, Comfort en Premium variant. De verschillen hiertussen zitten hem in de hoogte van de dekking voor bagage en medische kosten. Daarnaast kun je nog diverse aanvullende dekkingen toevoegen, zoals bijvoorbeeld een wintersportdekking. Ook kun je de doorlopende reisverzekering nog aanvullen met een doorlopende annuleringsverzekering.

Kortlopende reisverzekering
De kortlopende reisverzekering biedt je uitgebreide dekking van medische kosten, als een aanvulling op je basis zorgverzekering. Kinderen tot en met vier jaar zijn gratis met je meeverzekerd. Je hebt bovendien de mogelijkheid om bijzondere sporten en wintersport mee te verzekeren en je kunt ook direct een annuleringsdekking afsluiten. En je hebt de keuze uit drie dekkingsgebieden: de Europese Unie, Wereld exclusief Canada en de VS en Wereld inclusief Canada en de VS.

Over Allianz
Allianz Nederland is een financiële dienstverlener, die onderdeel is van een internationaal concern met haar hoofdkantoor in München. Het concern houdt zich voornamelijk bezig met hulpverlening, reisverzekeringen en persoonlijke diensten. Het is één van de grootste verzekeraars en vermogensbeheerders in de wereld. De Nederlandse tak ontstond in 1999 uit een fusie tussen Royal Nederland en Zwolsche Algemeene. Allianz Nederland biedt onder meer particuliere auto-, inboedel-, rechtsbijstand- en reisverzekeringen aan.


Vergelijk de Allianz reisverzekering

Naar Allianz
Vergelijk alle reisverzekeringen