ANWB reisverzekering

Over de ANWB reisverzekering

Met een reisverzekering van de ANWB kun je vertrouwen op een betrouwbare en ervaren alarmcentrale die dag en nacht voor je klaar staat. Ze regelen van alles voor je, van vervoer tot medische begeleiding. Je kunt een doorlopende reisverzekering afsluiten, zodat je altijd verzekerd bent, het hele jaar door. Of een kortlopende reisverzekering, wanneer je weinig op vakantie gaat. In beide gevallen zijn je kinderen tot vijf jaar gratis meeverzekerd. Je kunt zelf je dekkingen kiezen. Bij de doorlopende verzekering kun je ook nog profiteren van gezinskorting: vanaf de vierde persoon betaal je geen extra premie meer.

Zelf samenstellen
De doorlopende reisverzekering van de ANWB stel je zelf samen. Je hebt sowieso een basisdekking, waar hulpverlening, onvoorziene uitgaven, calamiteiten en aansprakelijkheid in geregeld zijn. Je kiest voor Europa- of Werelddekking en je kunt aanvullende dekkingen nemen voor bagage, geld, sportuitrusting, ongevallen, medische kosten, rechtsbijstand en vervangend vervoer en verblijf. Daarnaast is het mogelijk om je reisverzekering uit te breiden met een annuleringsverzekering en een extra dekking voor wintersport en bijzondere sporten. Heb je al Wegenwacht Europa, dan is een autohulp verzekering niet meer nodig.

Kortlopende reisverzekering
Bij de kortlopende reisverzekering heb je dezelfde dekkingen en opties. Het enige verschil is dat deze verzekering maar voor een beperkte periode geldt, namelijk de duur van je vakantie. Hij gaat in op de dag van vertrek en eindigt op de dag van thuiskomst. Deze periode mag niet langer zijn dan 60 aaneengesloten dagen. Je betaalt premie per dag. Voor een doorlopende reisverzekering, die je afsluit voor de duur van een jaar, betaal je per maand.

Over ANWB
De ANWB is de grootste vereniging van ons land met maar liefst 4 miljoen leden. Je kent ze natuurlijk van allerlei diensten en producten op het gebied van mobiliteit, vrije tijd en vakanties. En iedereen kent uiteraard de Wegenwacht. Maar de ANWB levert daarnaast ook diverse verzekeringen als het gaat om wonen, vervoer en reizen. Als je lid bent, kun je interessante kortingen krijgen bij het afsluiten van een reisverzekering. Ook pakketkorting behoort tot de mogelijkheden.


Vergelijk de ANWB reisverzekering

Naar ANWB
Vergelijk alle reisverzekeringen