AON reisverzekering

Over de AON reisverzekering

Met een doorlopende reisverzekering van Aon ben je verzekerd van een uitgebreide basisdekking, die je kunt uitbreiden met diverse aanvullende verzekeringen. Op die manier kun je het gehele jaar door met een gerust hart op reis. Je bent tijdens je vakantie standaard verzekerd van hulpverlening bij ongevallen, ziekte of overlijden van één van de reisgenoten. Dat betreft dan zowel medische hulp als eventueel vervoer terug naar Nederland. Ook extra verblijfskosten in geval van ziekte vallen hieronder.

Aanvullingen
Je kunt ervoor kiezen om een aantal zaken aanvullend te verzekeren. Dat zijn je bagage, contant geld en waardepapieren en reisdocumenten. Je kunt kiezen uit een basisdekking of een uitgebreide dekking. Daarnaast is het ook mogelijk om een aanvullende dekking af te sluiten voor medische kosten, die niet of gedeeltelijk vergoed worden door je zorgverzekering. Ook vervangend vervoer bij pech of een ongeval en kosten bij annulering of het noodgedwongen afbreken van je vakantie kun je extra verzekeren. Tot slot heb je nog de optie van een uitkering bij blijvende invaliditeit of overlijden na een ongeval.

Welke reizen zijn gedekt?
Dagtrips en vakanties naar het buitenland zijn standaard gedekt. Wanneer je in Nederland op reis gaat, moet er minimaal één overnachting bijzitten. Ook wintersportvakanties zijn gratis meeverzekerd bij Aon, dit in tegenstelling tot veel andere reisverzekeringen, waar je die extra moet verzekeren. Enkele bijzonder risicovolle sporten moet je wel aanvullend verzekeren. Je hebt verder de keuze tussen dekking voor de Europese landen, plus de landen rond de Middellandse Zee, zoals Turkije, Israël, Egypte en Marokko, of een wereldwijde dekking.

Over Aon
Aon Direct is een onderdeel van het Engelse bedrijf Aon. Deze verzekeraar biedt verschillende particuliere verzekeringen, onder andere auto- en caravanverzekeringen en verzekeringen op het gebied van rechtsbijstand, aansprakelijkheid en wonen. Er is bij deze verzekeraar dus veel kennis aanwezig over allerlei zaken waar je op reis mee te maken kunt krijgen. Je kunt bij Aon dan ook een doorlopende reisverzekering afsluiten. Dit kan alleen online.


Vergelijk de AON reisverzekering

Naar AON
Vergelijk alle reisverzekeringen