Centraal Beheer reisverzekering

Over de Centraal Beheer reisverzekering

De doorlopende reisverzekering van Centraal Beheer is flexibel en kun je helemaal zelf samenstellen. Standaard ben je verzekerd voor hulp en voor onvoorziene kosten tijdens je reis, bijvoorbeeld in geval van een ongeluk, ziekte of overlijden. Dit vormt de basis van elke reisverzekering van Centraal Beheer. Hiernaast kun je zelf nog kiezen voor extra onderdelen. Je kunt je bagage meeverzekeren en ook een annuleringsverzekering afsluiten. Kies je hiervoor, dan moet je dit regelen binnen 14 dagen na het boeken van de reis. Je bent dan verzekerd mocht je de reis onverhoopt moeten annuleren, maar ook wanneer je door onvoorziene omstandigheden eerder naar huis moet komen.

Overige opties en kenmerken
Ook is het mogelijk om je medische kosten op reis extra te verzekeren als je zorgverzekering die niet afdoende dekt. De andere opties zijn hulp bij pech onderweg, vervangend vervoer wanneer reparatie langer dan twee werkdagen duurt en een uitkering als je invalide wordt of komt te overlijden door een ongeval tijdens je vakantie. Je kiest ook zelf hoeveel personen je wilt meeverzekeren. Je hebt de keuze tussen Europadekking en Werelddekking. Ook het extra meeverzekeren van wintersport en onderwatersport is mogelijk. En je kunt er ook voor kiezen om naast vakanties ook zakenreizen in het buitenland te verzekeren. Je hebt geen opzegtermijn en kunt dus op ieder gewenst moment opzeggen. En als je nooit langer dan 60 dagen aan een stuk op vakantie gaat, krijg je korting op je premie.

Over Centraal Beheer
Centraal Beheer Achmea is al bijna 100 jaar actief als verzekeraar. Je kent het bedrijf natuurlijk van de slogan ‘even Apeldoorn bellen’. De verzekeringsmaatschappij biedt onder meer ook pensioen-, levens- en schadeverzekeringen aan. Daarnaast bieden ze ook administratieve dienstverlening en hulpverlening bij schade. Deze verzekeraar heeft dus veel ervaring en expertise op allerlei terreinen. Een reisverzekering van Centraal Beheer staat dan ook garant voor deskundige hulp bij allerhande problemen die je op vakantie kunt tegenkomen.


Vergelijk de Centraal Beheer reisverzekering

Naar Centraal Beheer
Vergelijk alle reisverzekeringen