Delta Lloyd reisverzekering

Over de Delta Lloyd reisverzekering

 
LET OP: Delta Lloyd en Nationale Nederlanden zijn samengevoegd onder de naam Nationale Nederlanden.

Het basispakket van de doorlopende reisverzekering van Delta Lloyd verzekert je tegen schade tijdens je reis. Bijvoorbeeld schade aan je bagage, maar ook verlies of diefstal van bagage en reisdocumenten is verzekerd tot een maximumbedrag van 3.750 euro per verzekerde persoon. Verder geeft het basispakket je recht op persoonlijk hulp bij allerlei problemen, zoals ziekte of een ongeval. Ook wanneer je onverhoopt eerder naar huis moet door een noodsituatie, worden alle kosten die je al gemaakt hebt, vergoed. Standaard is ook wintersport verzekerd vanuit het basispakket.

Uitgebreide basisdekking
De basisdekking is bij Delta Lloyd behoorlijk uitgebreid. Zo ben je ook automatisch verzekerd voor reizen buiten Europa. Er is dus geen onderscheid tussen Europadekking en Werelddekking, zoals bij de meeste reisverzekeringen. Natuurlijk kun je het basispakket altijd nog verder uitbreiden. Je kunt kiezen voor aanvullende verzekeringen voor ongevallen, met invaliditeit of overlijden als gevolg. Er wordt dan een vergoeding uitgekeerd. Ook medische kosten die je niet op je zorgverzekering kunt verhalen, kun je aanvullend mee laten verzekeren.

Aanvullingen
Gestolen of verloren geld en waardepapieren tot een maximum van 750 euro per reis kun je ook vergoed krijgen. Ook hulpverlening bij pech met je auto of motor is aanvullend te verzekeren. En je hebt de mogelijkheid om je reisverzekering ook voor zakenreizen te gebruiken met de aanvulling ´zakenreis´. Tot slot kun je ook nog een extra doorlopende annuleringsverzekering afsluiten. Deze vergoedt de reissom voor niet-genoten vakantiedagen, dus ook wanneer je door omstandigheden eerder naar huis moet.

Over Delta Lloyd
Financiële dienstverlener Delta Lloyd is opgericht in 1969, ontstaan uit een fusie tussen Nedlloyd en Delta. Het bedrijf is gespecialiseerd in vermogensbeheer, bankproducten en verzekeringen. Je kunt de verzekeringen van Delta Lloyd afsluiten via een adviseur. Het gaat dan om verzekeringen op het gebied van wonen, ongevallen en gezondheid, pensioen en lijfrente, diverse zakelijke verzekeringen en reisverzekeringen.


Vergelijk de Delta Lloyd reisverzekering

Naar Delta Lloyd
Vergelijk alle reisverzekeringen