Ditzo reisverzekering

Over de Ditzo reisverzekering

De basisdekking van de doorlopende reisverzekering van Ditzo bestaat uit een dekking voor hulpverlening, kosten voor terugkeer en eventuele extra verblijfskosten bij calamiteiten en de medische kosten onderweg, voor zover deze niet door je zorgverzekeraar gedekt worden. Bij allerlei acute problemen kun je terugvallen op de alarmcentrale. Ook verlies, schade of diefstal van je bagage is standaard gedekt, tot een maximumbedrag van 3.000 euro per persoon. Je bepaalt zelf of je een eigen risico wilt van 75 euro of iets meer premie betaalt zonder eigen risico. Je kunt ervoor kiezen om de basisdekking nog uit te breiden met de onderdelen Annulering, Sport en wintersport, Ongevallen en Hulp en huur vervoermiddel.

Voorwaarden en opties
De verzekerde periode is maximaal 60 dagen achter elkaar. Het is bij Ditzo niet mogelijk om deze periode te verlengen. Wat wel bijzonder is aan de doorlopende reisverzekering van Ditzo is het feit dat de Europadekking uitgebreider is dan bij de meeste aanbieders. Deze geldt voor alle landen in Europa plus de landen rond de Middellandse Zee. Daarnaast geldt dit ook voor landen buiten Europa voor trips van maximaal 48 uur. Je bent dus ook verzekerd wanneer je vanuit je vakantiebestemming een dagtrip maakt naar een land dat niet binnen Europa ligt. Uiteraard kun je ook gewoon kiezen voor de volledige vrijheid van de werelddekking.

Over Ditzo
Online verzekeraar Ditzo is een dochteronderneming van ASR Nederland en bestaat dit jaar 10 jaar. De verzekeraar bemiddelt in schadeverzekeringen en biedt ze ook rechtstreeks aan. Deze verzekeraar biedt verzekeringen aan voor je auto, woning en inboedel, maar ook voor zaken als rechtsbijstand, aansprakelijkheid en zorg. Naast de reisverzekeringen kun je ook gebruik maken van Prepaid Pechhulp, waarbij je eenmalig tegoed in kunt kopen voor hulp bij pech met je auto. Ditzo staat bekend om de duidelijke voorwaarden en heldere communicatie.


Vergelijk de Ditzo reisverzekering

Naar Ditzo
Vergelijk alle reisverzekeringen