Europeesche Verzekeringen reisverzekering

Over de Europeesche Verzekeringen reisverzekering

De Europeesche biedt zowel een kortlopende reisverzekering als een doorlopende reisverzekering aan. De kortlopende variant wordt aangeraden als je minder dan drie weken per jaar op vakantie gaat. De voorwaarden zijn voor beide verzekeringen gelijk. Je hebt bij beide varianten de keuze tussen drie verschillende dekkingen, namelijk Basis, Comfort en Optimaal. De Basis-reisverzekering biedt alleen personenhulp. Je kunt dit wel verder uitbreiden met aanvullende dekkingen, voor bijvoorbeeld medische kosten en wintersporten.

Comfort- en Optimaal-reisverzekering
Bij de Comfort-reisverzekering ben je verzekerd voor dezelfde zaken als bij de Basis variant. Maar je krijgt hogere vergoedingen voor de dekkingen die je kiest, zoals medische kosten, bagage of ongevallen. De Optimaal-reisverzekering van De Europeesche is de meest uitgebreide variant. Standaard zijn verlies en diefstal van je bagage gedekt. Daarnaast krijg je ook medische kosten en rechtsbijstand vergoed. Hierbij geldt geen eigen risico. Bij de Optimaal-reisverzekering geldt een maximale aaneengesloten reisduur van 180 dagen. Bij Comfort is dat 90 dagen, bij Basis 60 dagen.

Annuleringsverzekeringen
Naast de genoemde mogelijkheden kun je ook nog een doorlopende annuleringsverzekering afsluiten. Daarbij heb je de keuze tussen Annulering en Allrisk Annulering. Het verschil hiertussen is dat je bij Allrisk Annulering je ook een vergoeding krijgt wanneer je je reis annuleert of voortijdig afbreekt vanwege andere redenen dan de gangbare calamiteiten, zoals ziekte, overlijden van een familielid, et cetera. Wanneer jij vindt dat je een goede reden hebt om te annuleren, krijg je 75 procent van de kosten vergoed. Dit moet dan natuurlijk wel echt een goede reden zijn. Slecht weer of geen zin wordt niet als reden geaccepteerd.

Over De Europeesche
De Europeesche Verzekeringen is een onderdeel van ASR Nederland, dat gespecialiseerd is in het verzekeren van allerlei activiteiten die je in je vrije tijd kunt ondernemen. Behalve voor reisverzekeringen, kun je er ook terecht voor speciale verzekeringen voor bijvoorbeeld golfen, motorrijden, watersporten en kamperen met een caravan of camper. Je kunt de diverse verzekeringen afsluiten via een aantal onafhankelijke adviseurs, maar ook via reisbureaus.


Vergelijk de Europeesche Verzekeringen reisverzekering

Naar Europeesche Verzekeringen
Vergelijk alle reisverzekeringen