FBTO reisverzekering

Over de FBTO reisverzekering

Flexibiliteit. Dat is het meest opvallende kenmerk van de doorlopende reisverzekering van FBTO. Je kunt deze verzekering samenstellen zoals je zelf wilt. En wat nog mooier is, je kunt hem ook het hele jaar door naar behoefte aanpassen. Naast een basisvergoeding zijn er acht aanvullende modules, die je ‘aan’ of ‘uit’ kunt zetten. Het basispakket verzekert verloren bagage, persoonlijke hulpverlening zoals vervoer en medische begeleiding, schade aan je vakantieadres of de inventaris en verlies van reisdocumenten.

Aanvullende modules
Je kunt bij FBTO daarnaast kiezen uit acht aanvullende modules. Dat zijn de volgende: Aanvullende ziektekosten, je bent dan verzekerd voor medische kosten in het buitenland. Ongevallen, je krijgt dan een uitkering bij blijvende invaliditeit of overlijden door een ongeval. Winter- en onderwatersport. Hiermee zijn de risico’s van skiën, snowboarden en duiken gedekt. Voertuigenhulp, dat is dus hulp bij pech of een ongeval met je auto of motor. En een annuleringsverzekering voor het geval je je vakantie door onvoorziene omstandigheden wilt annuleren.

Modules aan en uit zetten
Verder kun je nog kiezen voor een speciale aanvulling voor zakenreizen, de optie ‘lang op reis’, wanneer je langer dan 60 dagen aan een stuk op reis gaat en de optie ‘Wereld’, wanneer je naar een bestemming buiten Europa gaat reizen. Uniek aan de doorlopende reisverzekering van FBTO is dat je de modules aan en uit kunt zetten. Dus als je op wintersport gaat, zet je die module aan. Ben je weer thuis, dan zet je hem weer uit. Op de eerste van de volgende maand stopt deze module dan en betaal je ook geen premie meer. Op die manier betaal je altijd echt alleen maar voor die dingen die je echt nodig hebt.

Over FBTO
FBTO bestaat al ruim zestig jaar en is met meer dan 500.000 klanten een van de grootste online verzekeraars van Nederland. Men streeft vooral naar eenvoudige verzekeringsoplossingen en direct contact met klanten. Hiervoor wordt bijvoorbeeld veel gebruik gemaakt van sociale media en handige apps. FBTO is onderdeel van de grootste verzekeringsgroep van ons land, Achmea. Tot het aanbod behoren onder andere verzekeringen op het gebied van auto, aansprakelijkheid, ongevallen, rechtsbijstand, zorg, wonen en reizen.


Vergelijk de FBTO reisverzekering

Naar FBTO
Vergelijk alle reisverzekeringen