HEMA reisverzekering

Over de HEMA reisverzekering

De reisverzekeringen van de HEMA zijn opvallend complete verzekeringen voor een voordelige prijs. Zo zijn bijvoorbeeld ook berg- en onderwatersporten standaard meeverzekerd, waar dit bij de meeste aanbieders aanvullend verzekerd moet worden. Daarnaast vergoedt de basisdekking standaard de kosten voor verlies of diefstal van je bagage, evenals hulpverlening, kosten voor opsporing en redding en ook de kosten die gemaakt moeten worden bij overlijden van één van de reisgenoten. Verder zijn dan nog een aantal extra dekkingen mogelijk, zoals medische kosten, vervangend vervoer, hulp bij autopech, annulering en verlies of diefstal van geld. Je kunt bij HEMA gebruik maken van de diensten van een alarmcentrale die 24 uur per dag voor je klaar staat.

Goed om te weten
HEMA biedt een doorlopende reisverzekering aan. Verder heb je de keuze tussen een polis met dekking in alleen Europa of voor de hele wereld. De premies zijn mede afhankelijk van welke extra dekkingen je kiest, maar altijd zeer scherp. Ook het eigen risico is niet hoog. Alleen voor het onderdeel bagage geldt een eigen risico van 100 euro. Kinderen die nog thuis wonen of voor studie op kamers wonen, kun je bij de doorlopende reisverzekering gewoon meeverzekeren. Hierbij geldt geen leeftijdsgrens. De reisverzekeringen hebben ook dekking in Nederland, maar je moet dan wel aantoonbaar minimaal één overnachting hebben geboekt. Die regel geldt niet voor buitenlandse reizen, een dagje naar Duitsland is dus ook gewoon verzekerd.

Over HEMA
Je kent HEMA natuurlijk van de warenhuizen die al meer dan honderd jaar het straatbeeld in vele Nederlandse steden mede bepalen. Maar er is ook verzekerdbijHEMA.nl. Hier kun je online zo ongeveer alles verzekeren. Van je huisdier tot je fiets, auto of je hele huis. Tegenwoordig biedt HEMA zelfs notarisservice en een zorgverzekering aan. En dus ook reisverzekeringen.


Vergelijk de HEMA reisverzekering

Naar HEMA
Vergelijk alle reisverzekeringen