Inshared reisverzekering

Over de Inshared reisverzekering

De doorlopende reisverzekering van InShared kent een ruime basisdekking. Je krijgt hulp in het buitenland bij noodsituaties, zoals extra reis- en verblijfskosten wanneer één van de verzekerden in een ziekenhuis belandt of juist eerder naar huis moet. Je krijgt hulp wanneer de bestuurder niet meer verder kan. Calamiteiten als evacuaties, berging en vergoeding van extra kosten bij bijvoorbeeld een natuurramp of een staking zijn verzekerd. En natuurlijk is diefstal of verlies van al je bagage gedekt. Bijzonder is dat de reisverzekering geldt voor iedereen die met je meereist, dus niet alleen je eigen gezin, maar bijvoorbeeld ook vriendjes van je kinderen.

Zeer complete basisdekking uit te breiden met een paar aanvullingen
Je kunt kiezen uit een Reisverzekering Europa en een Reisverzekering Wereld. Beide hebben de uitgebreide basisdekking, zijn geldig voor een maximale periode van maar liefst 120 aaneengesloten dagen en bieden ook dekking voor wintersport en onderwatersport. Omdat de basisdekking al zo uitgebreid is, zijn er niet veel extra opties meer om je reisverzekering mee aan te vullen. De enige aanvullingen zijn: kosten voor vervangend vervoer bij pech binnen Europa, annulering van je reis wegens ziekte, ongeval of overlijden en noodzakelijke medische behandelingen. Dat laatste betreft overigens ook tandheelkundige hulp. Iets wat je ook niet bij veel reisverzekeraars ziet.

Over InShared
InShared is een onderdeel van Achmea Schadeverzekeringen. Het is een 100 procent online verzekeraar. Ze bieden meerdere schadeverzekeringen, bijvoorbeeld voor je auto, motor, brommer of caravan. Maar ook op het gebied van wonen, ongevallen, aansprakelijkheid, rechtsbijstand, dieren en dus reizen heeft deze verzekeraar meerder producten in het assortiment. Bijzonder aan InShared is het systeem met beloningspunten. Aan het einde van een verzekeringsjaar kun je als verzekerde een jaarbeloning krijgen. Die is afhankelijk van je totale schadelast en wat je voor maatregelen hebt genomen om schade te beperken.


Vergelijk de Inshared reisverzekering

Naar Inshared
Vergelijk alle reisverzekeringen