Klaverblad reisverzekering

Over de Klaverblad reisverzekering

Wanneer je een doorlopende reisverzekering afsluit bij Klaverblad, dan kun je die deels zelf samenstellen door verschillende modules te combineren. Er zijn twee basismodules en je kunt daar nog maximaal zes aanvullende modules aan toevoegen. De basismodules zijn Persoonlijke hulp en Calamiteiten en aansprakelijkheid. De eerste vergoedt de kosten die je moet maken als jij of één van je reisgenoten ziek wordt, een ongeluk krijgt, vermist raakt of overlijdt. De tweede dekt alle extra kosten waar je tegenaan loopt wanneer je je reis noodgedwongen eerder moet afbreken of door omstandigheden niet meer verder kunt reizen. Tevens wordt ook aansprakelijkheid voor schade aan je vakantieverblijf vanuit deze module verzekerd.

Aanvullende modules
Naast de basismodules kun je dus ook nog kiezen voor een zestal aanvullende modules. Je kunt je extra laten verzekeren voor vervoer en verblijf: als je auto je in de steek laat, wordt vervangend vervoer geregeld en worden de extra kosten gedekt. Je kunt je bagage laten verzekeren tegen diefstal, verlies en beschadiging. Je kunt een uitkering krijgen wanneer je invalide wordt of overlijdt door een ongeval op vakantie. Je kunt de medische kosten, die niet door je zorgverzekering vergoedt worden, meeverzekeren. Ook kun je je extra verzekeren voor annulering van je reis. De modules Persoonlijke hulp, Medische kosten en Personenschade zijn niet van toepassing als je op wintersport gaat. De andere modules wel. Je kunt echter wel kiezen voor een aanvulling wintersport. Dan gelden alle modules ook tijdens je skivakantie.

Over Klaverblad
Klaverblad is één van de oudste verzekeraars van ons land. Het bedrijf bestaat al sinds 1850. Vandaag de dag werkt men samen met meer dan 3.000 onafhankelijke assurantiekantoren. Je kunt er terecht voor een uitgebreid scala aan verzekeringen, van woonhuis- en inboedelverzekeringen tot arbeidsongeschiktheid- en uitvaartverzekeringen. Maar ook aansprakelijkheid en rechtsbijstand behoren tot de expertise, evenals verzekeringen op het gebied van vervoersmiddelen en dus ook reisverzekeringen.


Vergelijk de Klaverblad reisverzekering

Naar Klaverblad
Vergelijk alle reisverzekeringen