Nationale Nederlanden reisverzekering

Over de Nationale Nederlanden reisverzekering

Wanneer je kiest voor de doorlopende reisverzekering van Nationale Nederlanden, dan kun je 24 uur per dag en 7 dagen in de week rekenen op de persoonlijke hulpverlening van de TravelCare Alarmcentrale. De kosten van hulpverlening, ook voor repatriëring, worden vergoed. Daarnaast is je bagage standaard verzekerd tot een bedrag van 2.500 euro per verzekerde per reis. Ook spullen die je op vakantie gekocht hebt zijn verzekerd. Contant geld en cheques zijn verzekerd en ook schade aan je vakantieverblijf, waar jij aansprakelijk voor bent krijg je vergoed.

Aanvullende dekkingen
Naast de hiervoor genoemde zaken, die standaard gedekt zijn, kun je ook nog kiezen voor een aantal aanvullingen. Bijvoorbeeld voor de vergoeding van medische kosten die buiten je zorgverzekering vallen. Of voor rechtsbijstand bij juridische conflicten die met je vakantie te maken hebben. Verder kun je nog een aanvullende dekking afsluiten voor hulp wanneer je auto stuk gaat of jijzelf niet meer verder kan rijden. En dan heb je nog de aanvulling voor wintersport en de optie tot het afsluiten van een doorlopende annuleringsverzekering.

En verder
Je kunt de doorlopende reisverzekering van Nationale Nederlanden in één keer afsluiten voor je hele gezin. Kinderen tot en met vier jaar zijn gratis meeverzekerd. Je hebt de mogelijkheid om aanvullende dekkingen maar voor één vakantie af te sluiten, zodat je niet het hele jaar aan de extra premie ervan vast zit. De maximale aaneengesloten periode die je verzekerd op reis kunt is 90 of 180 dagen. Je hebt de keuze tussen Dekking Europa of Werelddekking. En je bepaalt zelf of je een eigen risico wilt. Kies je hiervoor, dan krijg je korting op je premie. Overigens geldt het eigen risico alleen voor verlies van je bagage en contant geld en voor schade aan je vakantieverblijf.

Over Nationale Nederlanden
Verzekeraar Nationale Nederlanden is in 1963 ontstaan uit een fusie tussen twee andere verzekeraars. Inmiddels maakt deze verzekeraar onderdeel uit van de ING Groep. Tot het aanbod behoren diverse financiële producten, zoals hypotheken, pensioenen, levensverzekeringen en allerhande spaarproducten, maar ook verzekeringen voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Zo kun je bij Nationale Nederlanden onder meer schadeverzekeringen, inkomensverzekeringen en reisverzekeringen afsluiten.


Vergelijk de Nationale Nederlanden reisverzekering

Naar Nationale Nederlanden
Vergelijk alle reisverzekeringen