NowGo reisverzekering

Over de NowGo reisverzekering

NowGo is een redelijk nieuwe verzekeraar, waar onder andere het eerder Zelf onder valt. Deze verzekeraar biedt verschillende reisproducten waaronder een doorlopende- en kortlopende reisverzekering. Daarnaast biedt NowGo ook een annuleringsverzekering. U kunt bij deze verzekeraar dus terecht voor alle reisproducten.

Standaard dekking
Met een reisverzekering van NowGo bent u standaard verzekerd tegen diefstal, verlies en beschadiging van uw spullen. Ook heeft u met een standaard dekking recht op hulpverlening in het buitenland en heeft u recht op een vergoeding van eventuele extra kosten die u maakt ten gevolge van een onverwachte gebeurtenis. Waar deze dekking geldt, is afhankelijk van welke dekking u kiest. U kunt kiezen uit de dekkingen: Europa, Europa Plus en Wereld. Met een Europa Plus dekking is uw bagage verzekerd tot € 7000 in plaats van € 5000. Daarnaast heeft u met deze verzekering een verlaagd eigen risico van € 75 in plaats van € 100. Last but not least: De Europa Plus dekking biedt uitkomst wanneer u langer dan 60 dagen verblijft in een Europees land. Met de standaard dekking heeft u namelijk recht op 60 dagen dekking. Met de Europa Plus dekking heeft u recht op 90 dagen dekking.

Aanvullende dekkingen
U kunt kiezen voor verschillende aanvullende verzekeringen bij uw reisverzekering. Het gaat om wintersport, medische kosten, annuleringsverzekering, pechhulp en een ongevallendekking. Heeft u al een uitgebreide zorgverzekering? Dan is de kans groot dat u al verzekerd bent voor medische kosten in het buitenland. Heeft u een uitgebreide autoverzekering? Dan is de kans ook groot dat u al een ongevallendekking voor het buitenland heeft. Kijk hier goed naar zodat u niet onnodige kosten maakt bij het afsluiten van een reisverzekering.

NowGo reisverzekering afsluiten
Een nieuwe NowGo reisverzekering sluit u gemakkelijk online af. Dit is binnen enkele minuten te doen. Bent u van plan de reisverzkering online af te sluiten? Dan gebruikt u onderstaande knop 'Naar NowGo'. U komt dan direct terecht op de pagina waar u uw premie kunt gaan berekenen.


Vergelijk de NowGo reisverzekering

Naar NowGo
Vergelijk alle reisverzekeringen