OHRA reisverzekering

Over de OHRA reisverzekering

Ga je voor een doorlopende of een kortlopende reisverzekering? Bij OHRA kan het allebei. Het verschil zit hem vooral in het gemak en natuurlijk in de premie. Bij meerdere reizen per jaar is een doorlopende reisverzekering het voordeligste alternatief, ga je maar één keer per jaar op vakantie, dan ben je goedkoper uit met een kortlopende variant. Je kunt bij OHRA ook terecht voor een annuleringsverzekering. Beide soorten reisverzekeringen verzekeren standaard persoonlijke hulpverlening, zowel medische hulp als noodhulp, aansprakelijkheid voor schade aan je vakantieverblijf en je bagage. Voor je bagage kun je kiezen uit drie pakketten: basis, plus of top. Je krijgt dan respectievelijk maximaal 1.250, 2.500 of 5.000 euro per persoon vergoed.

Stel zelf je verzekering samen
Je kunt vervolgens je reisverzekering compleet maken met een aantal extra dekkingen. Je bepaalt zelf welke je nodig denkt te hebben en stelt zo dus je eigen verzekering samen. De extra dekkingen die je kunt kiezen zijn: contant geld (tot een maximum van 750 euro), geneeskundige kosten voor zover die niet door je zorgverzekering gedekt worden, hulpverlening voor je auto of motor, ongevallen met invaliditeit of overlijden tot gevolg en annulering. Verder bepaal je zelf het dekkingsgebied van je reisverzekering. Je kunt kiezen voor Europa- of Werelddekking. En met de speciale Wintersportdekking ben je ook verzekerd voor alle schade die kan ontstaan als gevolg van wintersportactiviteiten.

Over OHRA
Verzekeraar OHRA werd in 1925 opgericht. De afkorting staat voor Onderlinge ziekteverzekering der Hoogere Rijks Ambtenaren. Tegenwoordig maakt het bedrijf deel uit van Delta Lloyd. Naast financiële diensten en producten op het gebied van sparen, lenen en pensioenen levert men voor bedrijven en particulieren ook verzekeringen voor auto, woning, zorg en reizen. Met ruim 800.000 klanten is OHRA een van de grotere spelers in de verzekeringsbranche. Je kunt alles rond je reisverzekering gemakkelijk online regelen.


Vergelijk de OHRA reisverzekering

Naar OHRA
Vergelijk alle reisverzekeringen