Reaal reisverzekering

Over de Reaal reisverzekering

De doorlopende reisverzekering van Reaal kenmerkt zich door een zeer compleet basispakket en scherpe voorwaarden. Zo is het eigen risico slechts 50 euro en dan nog alleen voor bagage en medische kosten. De andere onderdelen van de verzekering kennen geen eigen risico. Het basispakket vergoedt heel veel. Om te beginnen hulpverlening en buitengewone kosten als gevolg van ziekte, ongeval of overlijden tijdens de reis. Daarnaast is ook bagage verzekerd, evenals eventuele schade aan je vakantieverblijf. Je krijgt een eenmalige uitkering bij overlijden of invaliditeit door een ongeval tijdens de reis. Spoedeisende medische hulp is verzekerd, voor jezelf, je gezinsleden en zelfs voor meereizende huisdieren. Tot slot wordt ook juridische hulp bij een aan de reis gerelateerd conflict vergoed.

Uitbreidingen en andere kenmerken
Veel van deze zaken zijn bij andere verzekeraars niet standaard, maar worden alleen aangeboden als aanvullende optie. Het basispakket van Reaal is dus echt opvallend uitgebreid. Toch zijn er nog enkele uitbreidingen mogelijk, namelijk autohulp bij pech onderweg, een aanvullende verzekering voor de wintersport en een annuleringsverzekering. Jonge kinderen zijn gratis meeverzekerd tot de leeftijd van vijf jaar. En je kunt zoals bij de meeste verzekeringen zelf kiezen welk dekkingsgebied je wilt: alleen Europa of de hele wereld. De doorlopende reisverzekering van Reaal is onderdeel van het Goed Geregeld Pakket. Wanneer je nog andere verzekeringen uit dat pakket afsluit, krijg je korting op je premie. Dit kan oplopen tot wel 12 procent.

Over Reaal
Reaal maakt deel uit van SNS Reaal en houdt zich zowel bezig met bankieren als met verzekeringen. Specialiteit zijn producten die je kunt aanpassen wanneer je persoonlijke situatie verandert. Denk hierbij vooral aan hypotheken en pensioenen en beleggings- en lijfrentevoorzieningen. Maar tot het aanbod van de verzekeraar behoren ook zowel zakelijke als particuliere verzekeringsproducten die te maken hebben met vervoer, aansprakelijkheid, inboedel- en opstal, inkomen en ook reizen.


Vergelijk de Reaal reisverzekering

Naar Reaal
Vergelijk alle reisverzekeringen