SNS reisverzekering

Over de SNS reisverzekering

De doorlopende reisverzekering van SNS zorgt ervoor dat je je gaan zorgen hoeft te maken over diefstal of verlies van je spullen, schade die je per ongeluk veroorzaakt of onvoorziene medische noodsituaties tijdens je vakantie. De kosten van al deze zaken zijn automatisch gedekt. Ga je voor de Europadekking, dan is je bagage verzekerd tot een maximaal bedrag van 5.000 euro per reis. Bij Werelddekking is dat zelfs 7.000 euro. Je bent per reis maximaal 45 dagen verzekerd binnen Europa en 60 dagen met de Werelddekking. Het is wel mogelijk om deze dekking met 30 of 60 dagen te verlengen, dat kan zelfs als je al in het buitenland zit.

Aanvullende opties
Daarnaast is het mogelijk om je voor een aantal zaken aanvullend te verzekeren. Om te beginnen kun je je verzekeren voor de kosten van annulering, van gemiste reisdagen, bijvoorbeeld vanwege zware vertraging van je vliegtuig en voortijdige terugkeer naar huis. Verder is een aanvullende dekking mogelijk voor automobilistenhulp, dus reparatiekosten, kosten voor vervangend vervoer of verblijfskosten bij pech of ongelukken. Je kunt je ook aanvullend verzekeren voor kosten als gevolg van een ongeval op reis. Je krijgt dan een uitkering bij blijvende invaliditeit of overlijden. Tot slot kun je nog kiezen voor extra dekkingen voor contant geld, pinpas, waardepapieren of creditcards en voor verlies of schade aan wintersportuitrusting, ongeacht of die van jezelf is of gehuurd.

Over SNS
De SNS bank bestaat sinds 2002. Het is een financiële dienstverlener die zich richt op bankieren en allerlei financiële producten én verzekeringen. Zo kun je er verschillende verzekeringen afsluiten, zoals aansprakelijkheids- en rechtsbijstandsverzekeringen. Maar ook voor een inboedel- of opstalverzekering, uitvaart- of ongevallenverzekering of een reisverzekering kun je er terecht. Dankzij deze brede expertise weet je zeker dat je met elk probleem tijdens je vakantie professioneel geholpen zal kunnen worden.


Vergelijk de SNS reisverzekering

Naar SNS
Vergelijk alle reisverzekeringen