Unigarant reisverzekering

Over de Unigarant reisverzekering

De doorlopende reisverzekering van Unigarant is in 2015 uitgeroepen tot de Beste Keus volgens de Consumentenbond. Omdat Unigarant een onderdeel is van de ANWB kun je gebruikmaken van hun kennis en ervaring en wereldwijde netwerk van hulpverleners. Ook de alarmcentrale van de ANWB staat tot je beschikking voor hulp of reisadvies. Je bent standaard verzekerd voor extra vervoerskosten, ook voor het transport van je eigen auto als die niet meer rijdt, telefoonkosten bij calamiteiten en schade aan je vakantiewoning. Kinderen tot en met vier jaar zijn gratis meeverzekerd, mits je ze wel opgeeft bij het afsluiten van de verzekering.

Basis variant
Je hebt de keuze tussen de varianten Basis en Uitgebreid. Het verschil hiertussen zit in het aantal aanvullende dekkingen dat je kunt afsluiten en de hoogte van de vergoedingen. Bij de Basis variant kun je bovenop de standaarddekking nog vier aanvullende dekkingen afsluiten. Dat zijn de dekkingen voor medische kosten, bagage, ongevallen en wintersport en andere bijzondere sporten.

Uitgebreide variant
Bij de Uitgebreide Variant kun je behalve voor deze vier aanvullende dekkingen ook nog kiezen voor hobby- en sportuitrusting, geld, rechtsbijstand, vervangend vervoer en verblijf, autohulp en het verlengen van de maximale reisduur. Bij de Uitgebreide Variant kun je bovendien ook kiezen voor Werelddekking, bij de Basisvariant heb je standaard Europadekking. Naast de reisverzekering kun je ook nog een kortlopende of doorlopende annuleringsverzekering afsluiten.

Over Unigarant
Unigarant is een onderdeel van de ANWB en is opgericht in 1972. Je kunt er verzekeringen afsluiten via een tussenpersoon of online. Men heeft verzekeringen voor onder andere motorrijtuigen en fietsen, maar bijvoorbeeld ook voor scootmobiels. Verder kun je er mobiele apparatuur, sport- en hobbyartikelen en ook vakanties en zakenreizen verzekeren. Ook is het mogelijk om pakketverzekeringen af te sluiten.


Vergelijk de Unigarant reisverzekering

Naar Unigarant
Vergelijk alle reisverzekeringen