Univé reisverzekering

Over de Univé reisverzekering

Bij Univé heb je de keuze tussen een kortlopende en een doorlopende reisverzekering. Met de doorlopende reisverzekering ben je het hele jaar door standaard verzekerd voor diefstal of verlies van je bagage, hulp en vervoer in Europa en de landen rond de Middellandse Zee, voor een maximale aaneengesloten reisduur van 60 dagen. Je bepaalt zelf de maximale vergoeding voor je bagage: 1.000, 2.500 of 3.500 euro. Kinderen tot vijf jaar zijn gratis meeverzekerd.

Extra opties
Daarbovenop kun je nog kiezen voor een aantal aanvullende dekkingen zoals een annuleringsverzekering, dekking van medische kosten, pechhulp, ongevallendekking en een dekking voor de hele wereld. Je kunt ook een aanvullende verzekering afsluiten speciaal voor wintersport of zakenreizen. En wanneer je een lange reis wilt ondernemen of bijvoorbeeld in het buitenland stage gaat lopen of als au pair aan de slag gaat, kun je de maximale reisduur aanvullend verlengen tot 180 dagen achter elkaar.

Kortlopende reisverzekering
Als je niet vaak op vakantie gaat of alleen af en toe korte tripjes maakt, is een kortlopende reisverzekering meestal voordeliger. De kortlopende variant van Univé kent dezelfde voorwaarden en dekkingen als de doorlopende variant. Ook hier kun je de standaarddekking nog uitbreiden met dezelfde aanvullende dekkingen. Je kunt deze verzekering combineren met de kortlopende annuleringsverzekering van Univé. Alle reisverzekeringen van Univé zijn eenvoudig en snel online af te sluiten.

Over Univé
Univé is ontstaan vanuit ruim tweehonderd jaar oude regionale coöperaties en dat is nog altijd in het bedrijf terug te zien. Vandaag de dag is het nog steeds een coöperatie en heeft het bedrijf ook nog altijd een sterke regionale binding. Dat blijkt onder andere uit het feit dat er ruim 130 winkels zijn waar je als klant naar binnen kunt lopen. Voor particulieren heeft men zorgverzekeringen en ongevallenverzekeringen, allerlei soorten verzekeringen die met wonen en vervoer te maken hebben, maar ook uitvaart-, rechtsbijstand-, aansprakelijkheid- en reisverzekeringen.


Vergelijk de Univé reisverzekering

Naar Univé
Vergelijk alle reisverzekeringen